Spelningar

Spelningar

Featured

”Mer än bara Blues” på Radio Viking söndag 20 juni kl 16-18. Gäster Halkan och Stevie Klasson! Repris söndag 27 juni 15-17.

”Mer än bara Blues” på Radio Viking söndag 20 juni kl 16-18. Gäster Halkan och Stevie Klasson! Repris söndag 27 juni 15-17.


Söndag 20 juni kl 16.00-18.00 sänder Stockholms Bluesförening bluesprogrammet ”Mer än bara Blues” på Radio Viking. Gäster Jan ”Halkan” Hallquisth och Stevie Klasson. Halkan är mannen som tog hem de amerikanska gitarrerna till Sverige i början av sjuttiotalet. Sedan 1970 har han haft gitarraffären Halkan´s Rockhouse i Stockholm på olika adresser. Han är den första och främsta i Skandinavien inom vintagemarknaden. Halkan´s första band hette Black Mailers. I början av 1969 hoppade gitarristen Janne Schaffer av Attractions och ersattes av Halkan. Janne skrev instrumentallåten “Halkans affär” som kom ut på skiva 1973. Stevie Klasson, gitarrist, sångare och låtskrivare som 2007 släppte ett eget album,”Don’t Shoot The Messenger”. Började karriären som gitarrist i Johnny Thunders kompband på 1980-talet. Klasson har också spelat med banden Linus & The Losers och Diamond Dogs samt Hanoi Rocks. Han har även spelat ihop med artister som Patti Palladin, Robert Dahlqvist samt Glen Matlock från Sex Pistols. Kom 2016 ut med boken “Rock N´Roll Tales from a Crooked Highway”.
Programledare är som alltid Danne Larsson och Arne Swedin. Frekvensen är 101,4 MHz. Repris söndag 27 juni 15.00-17.00.  Enklast är att lyssna på webben.
www.radioviking.se

LÅTLISTA 20 JUNI

1989 – Ronnie Åström

40 days – Cliff Richard & The Shadows

Reno street incident – Jesse Ed Davis

A big hunk o´ love – Elvis Presley

Cry to me – Solomon Burke

Baby hold me close – Jerry Lee Lewis

Mr Clean´s got a dirty mind – Sven Zetterberg

The train kept a-rollin – Johnny Burnette & Rock´n Roll Trio

You never can tell – Chuck Berry

Don´t mention it – The Pirates

Devil in my closet – John Campbell

Born under a bad sign – Albert King

Ljudet av oss två – Magnus Lindberg

Falling rain – Linus and His Band

Wild horses – Sharon Jones & The Dap Kings

Texas flood – Larry Davis


Featured

Mer än bara Blues i repris på Radio Viking söndag 6 juni! 15.30-18.00 New Orleans tema med Pär Stenhammar i Louisiana Avenue

Mer än bara Blues i repris på Radio Viking söndag 6 juni! 15.30-18.00 New Orleans tema med Pär Stenhammar i Louisiana Avenue


REPRIS SÖNDAG 6 JUNI 15.30-18.00
För er som missade ”Mer än bara Blues” i söndags på Radio Viking så blir det repris nu på söndag 6 juni kl 15.30-18.00 . Programmet med ny svensk blues! Gästar gör sångaren Pär Stenhammar från Louisiana Avenue. Programmets tema är New Orleans!!! Programledare är som alltid Danne Larsson och Arne Swedin. Frekvensen är 101,4 MHz.
Välkommen att lyssna!


Featured

Radio Viking ”Mer än bara Blues” New Orleans special! Gäst Pär Stenhammar sångare i Louisiana Avenue

Radio Viking ”Mer än bara Blues” New Orleans special! Gäst Pär Stenhammar sångare i Louisiana Avenue


Söndag 30 maj sänder Stockholms Bluesförening bluesprogrammet ”Mer än bara Blues” på Radio Viking. Programmet med ny svensk blues! Gästar gör sångaren Pär Stenhammar från Louisiana Avenue. Programmets tema är New Orleans!!! Programledare är som alltid Danne Larsson och Arne Swedin. Tiden är 15.30-18.00 och frekvensen är 101,4 MHz. Repris söndag 6 juni.
www.radioviking.se

LÅTLISTA 30 MAJ. Repris 6 JUNI
The Demons lie in wait – Monica Törnell & Bill Öhrström
Someday baby – Mattias Malm
Evert rap – Kjell Gustavsson Rhythm’n’ Blues Orchestra feat Peter Carlsson
The party is over – Jenny Bohman Roots Revue
Down on the Bayou – Louisiana Avenue
Tipitina – Professor Longhair
Jambalaya – Clifton Chenier
Classified – James Booker
It’s raining – Irma Thomas
Do you know what it means to miss New Orleans – Louis Armstrong & The Dixieland Seven
Meet the boys on the battlefield – Anders Osborne & ”Big Chief” Monk Boudreaux
Street Parade – Theresa Andersson
Mardi gras – Louisiana Avenue
Fire on the Bayou – The Meters
Such a night – Dr John
Walking to New Orleans – Fats Domino
Southern nights – Allen Toussaint
Just a closer walk with thee – Mahalia Jackson
More hipper – Jon Cleary & The Absolute Monster Gentlemen
I thought I heard Buddy Bolden say – Kelly Roll Morton & His New Orleans Jazzmen
Let the good times roll – Louisiana Avenue


Featured

Old Town Blues Jam återuppstår digitalt! 4 timmar på Pingstafton 22 maj från 20.15!

Old Town Blues Jam återuppstår digitalt! 4 timmar på Pingstafton 22 maj från 20.15!


Old Town Blues Day´s blues-jam återuppstår!!!
Under de 3 år som festivalen ”Old Town Blues Day” genomfördes så hann det bli en favorit bland Bluesdiggare både i och utanför Stockholm. Det unika konceptet att på ytan av ett par kvarter i Gamla Stan bjuda på Livemusik från 9 scener på 7 olika krogar och med en final innehållande inte mindre än två avslutande bluesjam på krogen ”Sjätte Tunnan” visade sig bli en succé!
Av anledningar som vi alla känner till så kunde Stockholms Bluesförening inte anordna någon fjärde festival förra året, men föreningen 50-års jubilerar nu under 2021 och planerar en rad Live-streams samt konserter inför publik så fort läget lättar och ”Old Town Blues Jam” är startskottet! Detta är så vitt vi vet det första Livestreamade jammet någonsin där du från Tv-soffan kan ta del av den unika uppsluppna stämning som ofta kännetecknar ett bluesjam där både rutinerade och lovande musiker samlas för att musicera på lika vilkor. Pga pandemin så kommer detta jam styras av ett husband samt innehålla några på förhand inbjudna jammare, allt för att säkra att div restriktioner efterföljs. Att titta är helt gratis men ni visar ert stöd genom att Swisha valfritt entré-belopp till nr: 0704253531
OBS! Detta är alltså inte ett vanligt öppet bluesjam!
Husband denna Pingstafton är ”The Lowdown Saints” vars medlemmar är några av det mest rutinerade Sthlm har att erbjuda när det kommer till att just leda Bluesjam. Dom bildades under Corona-året 2020 på S:ta Clara i Gamla Stan och agerade husband varje vecka under den period då stora delar av Livemusiken låg mer eller mindre nere och genom det så blev dom sammansvetsade och hittade ett sväng och en energi som publiken verkligen gillade och tog till sig.
I början av sommaren 2020 tog dom sitt bandnamn och drog igång officiellt och dom uppträdde flitigt under hösten fram till 8 personers gränsen slog till i slutet av november. I januari gick dom in i studio och spelade in 7 sju låtar som först var tänkta som en demo men eftersom resultatet kändes bättre än förväntat så beslöt dom att spela in fler låtar och göra ett helt album av det. Releasen kommer att ske under september i Stockholms Bluesförenings regi på restaurang ”Skanskvarn”!
The Lowdown Saints består av;
den rutinerade Bluesmannen & kvällens jamledare Tommy Moberg på Trummor & Sång som ni också hittar i band som Trickbag, The Beat From Palookaville, Urban Allstars, Big City Rhythm m.m.
Gitarristen som på bara sex år gjort en raketkarriär och som nu tillhör en av dom vassaste vi har i Sverige – Hannes Mellberg!
På gitarr nr 2 hittar vi ynglingen som redan hunnit med att bo och gigga i Nashville USA och som kommit fram genom Stockholms jam-scen – Felix Matthiessen.
Yngst i bandet på ståbasen hittar vi Karl Ivert som på kort tid gjort sig ett namn genom grymt lir och en galen musikalitet, detta har gjort att han anlitas även av andra som exempelvis Lisa Lystam Family Band & Charlie Jiverud Band etc.
Väl mött lördag 22 maj kl 20:15-00:00! Här är länken: Online: emea01.safelinks.protection.outlook.com


Featured

Reprissändningen från söndagens program av “Mer än bara Blues” kan tyvärr inte sändas nu på söndag 25 april p.g.a. tekniska problem. Istället sänder vi programmet från den 28 mars med den timslånga intervjun med Roffe Wikström. Tid: 14.00-16.00

Reprissändningen från söndagens program av “Mer än bara Blues” kan tyvärr inte sändas nu på söndag 25 april p.g.a. tekniska problem. Istället sänder vi programmet från den 28 mars med den timslånga intervjun med Roffe Wikström. Tid: 14.00-16.00Featured

VIKTIGT Digitalt Årsmöte lördag 29 maj kl 12.00!

VIKTIGT Digitalt Årsmöte lördag 29 maj kl 12.00!


Årsmötet blir digitalt i år. Framflyttat till lördag 29 maj kl 12.00. Mer information om hur man deltar m.m. kommer senast 19 maj. Verksamhetsberättelsen och andra handlingar kommer att skickas ut via medlemsutskick som mail eller som brev med posten till de som inte angett emailadress. Valberedningen tar tacksamt emot förslag på ny kassör. Motioner ska skickas senast 24 maj till info@stockholmblues.se


Featured

Söndag 18 april 16.00-18.00 ”Mer än bara Blues på Radio Viking med Kjell Gustavsson som gäst!

Söndag 18 april 16.00-18.00 ”Mer än bara Blues på Radio Viking med Kjell Gustavsson som gäst!


Söndag 18 april sänder Stockholms Bluesförening bluesprogrammet ”Mer än bara Blues” på Radio Viking. Programmet med ny svensk blues! Gästar gör låtskrivaren och trummisen Kjell Gustavsson. Skivaktuell under våren med Peter Carlsson och Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra samt med Jenny Bohmans Tributeskiva “Jenny Bohman Roots Revue” med bl.a. Tove Gustavsson, Lisa Lystam och Ida Bang! Kjella spelar även med Owe Thörnqvist. Programledare är som alltid Danne Larsson och Arne Swedin. Tiden är 16.00-18.00 och frekvensen är 101,4 MHz.
www.radioviking.se
Välkommen att lyssna!

LÅTLISTA 18 APRIL

Så skönt så skönt – Roffe Wikström

Georgia slop – The Lowdown Saints

She – Ronnie Åström

Midnight train – Kjell Gustavsson med John Lindberg

I wanna be loved – Jenny Bohman Roots Revue

Nobody wants you – Peter Carlsson med Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra

Smokin´hot boogie – Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra

Diverse Julboogie – Ove Thörnqvist

I know – Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra     

The Dog – Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra 

Don´t let me down – The Troublenecks

Coming home – Jenny Bohman Roots Revue

Oh Boy – Peps

Det kunde blivit bra – Roffe Wikström

Keep it in my pocket – Björn Viitanen

Come away – Diamond Dogs

Bright in my mind – Heavy Feather

Husband – Eva and the Blueboys

Svart kaffe – Freddie Nyström Band

Jag kan gå ända till Kina – Grymlings

Reap what you sow – Sven Zetterberg & blue Weather

BOKTIPS

“En gitarrhjältes liv” en bok om Robert “Strängen” Dahlqvist av Birgitta Dahlqvist och Stefan Brännwik.

“44 Days on the Blues Highways” Fotobok av Erik Lindahl. Text: Tommy Löfgren. Svarta bilder från en Usaresa november 1980 – januari 1981.

FESTIVALER

Åmåls Bluesfest 7-11 juli flyttad till 6-10 juli 2022.

Mönsterås Blues & Roots Festival flyttad till 21 augusti.

Tidaholms Bluesfestival 27-28 augusti.

Göteborgs Bluesfestival flyttad till 20-21 augusti.

Malmöfestivalen 5 dagar. 1 dag med Blues i Bluestältet 8 augusti.

Reprissändningen från söndagens program av “Mer än bara Blues” kan tyvärr inte sändas nu på söndag 25 april p.g.a. tekniska problem. Istället sänder vi programmet från den 28 mars med den timslånga intervjun med Roffe Wikström. Tid: 14.00-16.00


Featured

Lasse Fergman har lämnat oss!

Lasse Fergman har lämnat oss!


Stockholms Bluesförening är i sorg då vår vice ordförande och tidigare kassör Lasse Fergman har lämnat oss. Lasse var en snäll, trevlig och omtänksam person med glimten i ögat och med en stor portion humor. Man kunde alltid lita på Lasse. En klippa som har betytt mycket för föreningen. Han var den som höll en styrelsepost längst i föreningen. I början av 90-talet blev han kassör. Kom med som ledamot i styrelsen i slutet av 80-talet och var dessförinnan suppleant. Lasse fick Covid 19 för en tid sedan och blev 68 år.

Bluesföreningen kommer inte vara densamma utan Lasse.

 

Styrelsen i Stockholms Bluesförening


Featured

Söndag 28 mars 16.00-18.00 ”Mer än bara Blues på Radio Viking med Roffe Wikström som gäst! Repris söndag 4 april 15.00-17.00.

Söndag 28 mars 16.00-18.00 ”Mer än bara Blues på Radio Viking med Roffe Wikström som gäst! Repris söndag 4 april 15.00-17.00.


Söndag 28 mars sänder Stockholms Bluesförening bluesprogrammet ”Mer än bara Blues” på Radio Viking. Programmet med ny svensk blues! Gästar gör Roffe Wikström. Sveriges ledande bluesman, mer än 50 år som professionell musiker, mer än 30 album och över 7 000 konserter! Och nu aktuell med en ny skiva som släpps den 16 april, Vi kommer att spela den och mycket annat! Programledare är som alltid Danne Larsson och Arne Swedin. Tiden är 16.00-18.00 och frekvensen är 101,4 MHz. OBS: På grund av antennbyte så ligger FM sändningen nere. Men internet fungerar som vanligt. Repris söndag 4 april kl 15.00-17.00.
www.radioviking.se
Välkommen att lyssna!

LÅTLISTA 28 MARS

Whole world´s got the blues – Eric Bibb

On your own – Ronnie Åström

You need water – Jenny Bohman Roots Revue

I´m gonna take that train – Ingrid Savbrant

Klass, klass, klass – Roffe Wikström

Så skönt, så skönt – Roffe Wikström

Det kunde blivit bra – Roffe Wikström

Can´t kick the habit – Champion Jack Dupree

Hela mitt liv – Roffe Wikström

Love is like a creditcard – Sven Zetterberg & Eric Bibb

Mercy – Charlotta Curves & Helge Tallqvist Band

Blind man in a maze – Constatine & The Call Operators

Bara ta det lugnt – Lisa Lystam & Roffe Wikström

Boktips
Spela för livet – Göran Holmqvist, en bok om Peps Persson. Bokpro.
Glöm allt men inte mig – Philomene Grandin, en berättelse om hennes pappa Izzy Young. Albert Bonniers Förlag.
Vi ses på Bourbon Street – en reseberättelse i amerikanska södern hösten 2017, en månad, fyra städer, fyra män av Tore S Börjesson, Jens Ahlbom, Per Sonerud och Lars Erik Saltin. Alvar G. Getzs Bokförlag.
40 år av blues, svett, tårar – en bok av Sven Lindström om Wilmer X. Roos Böcker.
Ingen går helt ur det här – mitt liv i den svenska musiken av Kjell Andersson. Albert Bonniers Förlag.
44 Days on the Blues Highway . en fotobok av Erik Lindahl. Vi får följa fyra svenska bluesfans på deras resa 1980 från San Francisco till Chicago som är resans slutmål. Bokförlaget Tid och Rum.
Härifrån till musikbranschen – Peter ”Peppe” Maier. Ted Gärdestads basist om ett liv i musiken. Vaktel Förlag & HPM Entertainment.
Fyra Kvarter – Joakim Stenhammar med Lars Nylin berättar om sitt liv på Östra Södermalm. Historien om Jocke själv och hans pappa nöjeslegendaren Bo Stenhammar. Finns på Pet Sounds och 69 tobak i Stockholm.
Fasching – The finest live Jazz since 1977. Text Göran Jonsson. Carlsson Bokförlag.
2
1


Featured

LÖRDAG 3 APRIL KL 20.00 PÅSKBLUES: THE YOUNG GUNS FRÅN FASCHING ENDAST STREAM

LÖRDAG 3 APRIL KL 20.00 PÅSKBLUES: THE YOUNG GUNS FRÅN FASCHING ENDAST STREAM


https://www.fasching.se/paskblues-young-guns/#2021-04-03T20-00

Stockholms Bluesförening kan stolt presentera det legendariska Stockholmsbandet The Young Guns. De återförenas för en kväll. Bandet bildades februari 1998 då Emil Arvidsson träffade Daniel Kordelius på Stampen. Det blev två skivor. “Blue Tango” 2001 och “Happy Go Lucky” 2003. De sista fyra åren var de heltidsmusiker och spelade en hel del ute i landet, samt Tyskland och Danmark. Det blev över 350 spelningar innan de bestämde sig för att runda av med flaggan i topp! Sedan gick Emil och Daniel åt olika håll och ur detta kom Emil & The Ecstatics, Danny & The Cappers och senare The Domestic Bumblebees.

Vi kommer att bjudas på shuffles, soul, swing och en del slow och uptempo blues med influenser från Otis Rush, Albert King, Freddie King, BB King, Stevie Ray Vaughan, Lonnie Mack, Magic Sam, Anders Lewén och Sven Zetterberg. Emil och Daniel har varsin egen gitarrteknik och detta blir tillsammans en fantastisk mix. Daniel är mer åt westcoaststyle a´la Junior Watson och Emil är mer influerad av Otis Rush och Magic Sam.

Emil Arvidsson sång och gitarr

Daniel Kordelius sång och gitarr

Tommy Moberg trummor, sång

Urban Hed bas

Konserten sänds på Faschings Facebooksida

Du som tittar på konserten är välkommen att swisha ett bidrag till 123 061 08 24 eller paypal.me/faschingjazz


Featured

RONNIE ÅSTRÖM Konserten är framflyttad till lördag 2 oktober

RONNIE ÅSTRÖM Konserten är framflyttad till lördag 2 oktober


Nytt konsertdatum! Konserten är flyttad till lördag 2 oktober. Du som köpt biljett kommer att bli kontaktad av Tickster med mer information där du även kommer få möjlighet att få pengarna tillbaka om det nya datumet inte passar dig.

Stockholms Bluesförening kan stolt presentera Ronnie Åströms turnépremiär på Fasching med gästmusiker! Efter den bejublade konserten i Skottvångs Grufva oktober 2019 följde ett korståg i bluesens tecken genom hela Sverige, som avslutades i februari 2020 med utsåld spelning på anrika Ebeneser i Luleå. Singeln ”Vi blundar medan vårt hus brinner ner” nådde under 2019 topplaceringar på Sveriges Radio P4s listor över mest spelade. Missa inte en av Sveriges just nu absolut bästa liveakter! Ett musikaliskt inferno från en av landets mest turnerande musiker!

Ronnie Åström Sång & Gitarr

Federico De Costa Trummor

Leif Sundin Bas

”Sveriges svar på John Mellencamp” (Anders Kraft TV4 Nyhetsmorgon)

”Ronnie Åström är en av de få artisterna i Sverige idag som har ett helt eget DNA” . (Kerstin ”Festis” Sjögren Fender Scandinavia)

”Sanslöst svängigt och grymma musiker. ”(Robert Wells)

”En svensk Jeff Buckley” (Jacob Samuel)

”Europas bästa Sångare & Gitarrist alla kategorier” (Frida)


”Mer än bara Blues” på Radio Viking söndag 28 februari 14.30-18.00. Per Ängkvist på Real Music Studio i Sköndal, skivaktuella Helene Du Rietz och Pontus Snibb intervjuas.

”Mer än bara Blues” på Radio Viking söndag 28 februari 14.30-18.00. Per Ängkvist på Real Music Studio i Sköndal, skivaktuella Helene Du Rietz och Pontus Snibb intervjuas.


Söndag 28 februari sänder Stockholms Bluesförening bluesprogrammet ”Mer än bara Blues” på Radio Viking. Programmet med ny svensk blues! Vi kommer att bjuda på en intervju med ägaren och studioteknikern Per Ängkvist på Real Music Studio i Sköndal och Helene Du Rietz som just nu spelar in en bluesskiva där. Som en extra bonus i detta långa program så har vi en intervju med årets sångare 2020 Pontus Snibb enligt Bluespoddens omröstning. Aktuell med tre skivsläpp: Bonafide, Wreck of Blues och From the Sky. Programledare är som alltid Danne Larsson och Arne Swedin. Tiden är 14.30-18.00 och frekvensen är 101,4 MHz. Repris söndag 7 mars 14.30-18.00

www.radioviking.se

http://radioviking.se/IE/

Välkommen att lyssna! 

LÅTLISTA

Beat of that drum – Perfect Blue Sky

Klass klass klass – Roffe Wikström

Fly away – Karin Rudefelt & Dr Blues

A good man has gone – Wreck of Blues

Sideburn & pilots – Doug Harrison

Jag har aldrig varit i Memphis – Magnus Lindberg

I wanna be loved – Jenny Bohman Roots Revue

Make it two towns over – Fanny Holm

Sugar god – Electric Boys

Happy go lucky boy – The Young Guns 

Keep your distance – Mike Fall & The Fallouts

Älska mig försiktigt – Skanky Fred & Puritanerna

Lever varje dag – Louise Hoffsten

Bulletproof – Charlie Jiverud Band

Stormy nights – Uncle Doghouse

Vem e jag – Krister Högberg Band

Patience – Ebba Bergkvist, Ida Bang, Lisa Lystam, Anna Skogö, Elin Öberg, Ida S Vollmer, Alva Föhrlin

Under bron där tågen spårar ur – Georg Meggs

Good enough for me – Björn Viitanen & Knock-Out Greg

RADIOPROGRAM

SVERIGE

Bluesgrytan – Radio Krokom, lördagar 21.00-21.30 med Håkan Dahl www.radiokrokom.se/

Östersjöblues – Radio Haninge, torsdagar 14.30-16.30 med Stefan “Steve Future” Pettersson Facebook Östersjöblues. 

Hultmans hak – Radio Viking, varannan måndag 19.00-21.00 med Lina Hultman www.radioviking.se 

NORGE

Bluestrain – 18:e året med Jan Christian Nordahl. De sänder varje vecka på 15 olika radiostationer.  www.bluzz.online

Scandinavian Blues Café är ett blues radioprogram som spelar blues med artister från Danmark, Norge, Sverige och Finlander. Måndagar 21.00. Programledare Kjell Inge Fischer Brovoll alias Jolly Jumper. https://rp.nearadio.no/radioplayer/

Bluesasylet – NRK lördagar kl 18.00 med Knut Reiersrud https://radio.nrk.no/serie/bluesasylet

BLUESPODDEN är en podd med de två musikerna Tommy Moberg och Fredrik “Skanky Fred” Karlsson. Podden har sänts i tre år och från den 29 januari kommer den att sändas varannan vecka. I slutet av december gjordes en omröstning (åtta nominerade i varje kategori) på internet som resulterade i  Bluespodden priset 2020. Resultatet blev:  

Manliga sångare Pontus Snibb (Wreck of Blues), 

Kvinnliga sångerska Lisa Lystam (Lisa Lystam Family Band), 

Gitarrist Bo “Mr Bo” Carlsson (Mr Bo & The Voodooers), 

Basist Surjo Benigh (Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra, The Boppers med flera), 

Trumslagare Kjell Gustavsson (Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra), 

Munspelare Elin Öberg (Among Lynx), 

Pianist/organist Matti Ollikainen (Marino Valle Band, Franska Trion), 

Band Lisa Lystam Family Band, årets nykomling Zubaida Solid (Solid Zue and the Crooked Teeth), 

Platta Tove Gustavsson ”All the Things”, 

Förening Åmåls Bluesförening

JEFFERSON 

Världens äldsta bluestidning. Går ej att köpa i affärer endast prenumeration.

4 nummer per år. 295 kr på Plusgiro 260547-5

REAL MUSIC STUDIO 

Finns på Facebook

Per Ängkvist +46739824795

HELENE DU RIETZ

www.helene.durietz.com

helene@durietz.com


Stockholms Bluesförening önskar alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År! Året har varit väldigt märkligt på alla sätt. Nästan inga konserter alls. Trettondagaftonbluesen var lyckad och sedan hade vi två grymma spelningar på Skanskvarn. Dessutom har vi sänt ett bluesprogram på Radio Viking ”Mer än bara Blues” en gång i månaden med ny svensk blues. www.radioviking.se Om ni vill stödja oss i vårt fortsätta arbete att arrangera konserter och sända radio så får ni gärna bli medlemmar. Vi i styrelsen hoppas att vi ses nästa år då Stockholms Bluesförening fyller 50 år. Och det planerar vi att fira rejält under 2021. Till dess, må väl och håll avstånd. Medlemskap i föreningen kostar 200 kronor per år. Familjemedlemskap 100 kr per år. Stockholms Bluesförenings plusgiro 8 65 28 – 7 fyll i namn,emailadress och fysisk adress. Med vänliga Blueshälsningar från oss alla i styrelsen!

Stockholms Bluesförening önskar alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År! Året har varit väldigt märkligt på alla sätt. Nästan inga konserter alls. Trettondagaftonbluesen var lyckad och sedan hade vi två grymma spelningar på Skanskvarn. Dessutom har vi sänt ett bluesprogram på Radio Viking ”Mer än bara Blues” en gång i månaden med ny svensk blues. www.radioviking.se Om ni vill stödja oss i vårt fortsätta arbete att arrangera konserter och sända radio så får ni gärna bli medlemmar. Vi i styrelsen hoppas att vi ses nästa år då Stockholms Bluesförening fyller 50 år. Och det planerar vi att fira rejält under 2021. Till dess, må väl och håll avstånd. Medlemskap i föreningen kostar 200 kronor per år. Familjemedlemskap 100 kr per år. Stockholms Bluesförenings plusgiro 8 65 28 – 7 fyll i namn,emailadress och fysisk adress. Med vänliga Blueshälsningar från oss alla i styrelsen!


Stockholms Bluesförening önskar alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År! Året har variit väldigt märkligt på alla sätt. Nästan inga konserter alls. Trettondagaftonbluesen var lyckad och sedan hade vi två grymma spelningar på Skanskvarn. Dessutom har vi sänt ett bluesprogram på Radio Viking ”Mer än bara Blues” en gång i månaden med ny svensk blues. www.radioviking.se
Om ni vill stödja oss i vårt fortsätta arbete att arrangera konserter och sända radio så får ni gärna bli medlemmar. Vi i styrelsen hoppas att vi ses nästa år då Stockholms Bluesförening fyller 50 år. Och det planerar vi att fira rejält under 2021.
Till dess, må väl och håll avstånd.
Medlemskap i föreningen kostar 200 kronor per år. Familjemedlemskap 100 kr per år. Stockholms Bluesförenings plusgiro
8 65 28 – 7 fyll i namn,emailadress och fysisk adress.
Med vänliga Blueshälsningar från oss alla i styrelsen!


Lyssna gärna på våra norska kollegor! Bluestrain har sänt i 17 år! De sänder varje vecka på 15 olika radiostationer. Enklast för att lyssna på det senaste programmet är att gå in på www.bluzz.online Programledare är Jan Christian Nordahl.

Lyssna gärna på våra norska kollegor! Bluestrain har sänt i 17 år! De sänder varje vecka på 15 olika radiostationer. Enklast för att lyssna på det senaste programmet är att gå in på www.bluzz.online Programledare är Jan Christian Nordahl.INSTÄLLT INSTÄLLT INSTÄLLT Danne Larsson är kraftigt förkyld. Han är därför indisponibel. Söndag 31 januari 16.05-17.30 sänder Stockholms Bluesförening bluesprogrammet ”Mer än bara Blues” på Radio Viking. Programmet med ny svensk blues! Vi kommer att bjuda på mycket svensk blues! Programledare är Danne Larsson och Arne Swedin. Tiden är 16.05-17.30 och frekvensen är 101,4 MHz. www.radioviking.se Välkommen att lyssna! Repris måndag 1 februari kl 19.05. Om någon musiker/band har en ny platta på gång får de gärna skicka den till Radio Viking ”Mer än bara Blues”, 178 30 EKERÖ så kommer vi att spela den. Det går även bra att skriva till meranbarablues@gmail.com

INSTÄLLT INSTÄLLT INSTÄLLT Danne Larsson är kraftigt förkyld. Han är därför indisponibel. Söndag 31 januari 16.05-17.30 sänder Stockholms Bluesförening bluesprogrammet ”Mer än bara Blues” på Radio Viking. Programmet med ny svensk blues! Vi kommer att bjuda på mycket svensk blues! Programledare är Danne Larsson och Arne Swedin. Tiden är 16.05-17.30 och frekvensen är 101,4 MHz. www.radioviking.se Välkommen att lyssna! Repris måndag 1 februari kl 19.05. Om någon musiker/band har en ny platta på gång får de gärna skicka den till Radio Viking ”Mer än bara Blues”, 178 30 EKERÖ så kommer vi att spela den. Det går även bra att skriva till meranbarablues@gmail.com