Onsdag 7 juni Tex Perkins & The Fat Rubber Band (AUS), Kafé Himlavalvet

Onsdag 7 juni Tex Perkins & The Fat Rubber Band (AUS), Kafé Himlavalvet

Stockholms Bluesförening och Porter & Thorells Syndrom presenterar:
⭐TEX PERKINS & THE FAT RUBBER BAND (AU)
Tex Perkins är en nyckelspelare i den australiensiska musikscenen och en riktig Rock ’n’ Roll-ikon. Från Beasts of Bourbon till The Cruel Sea och den hyllade Johnny Cash Tribute The Man In Black, Tex-projekt handlar alltid om kvalitet! Så även hans senaste projekt, Tex Perkins & The Fat Rubber Band.
Om du kan TEX tillräckligt bra så vet du att liveshowen inte kommer att göra dig och fansen besvikna! Det här är sluttidens existentiella elektrisk country funk folkrock träsk häxblues, vägen ut dit, men den är här just nu. Den senaste spännande inkarnationen av rock’n’roll-berättaren Tex Perkins och Fat Rubber Band började med en Link Wray-skiva.
Perkins och hans musiker, låtskrivare, producent och bandkamrat Matt Walker delar en ömsesidig beundran av den amerikanska elgitarr-innovatören, vars ikoniska kraftackord i hans kännetecknande rock’n’roll-instrumental från 50-talet hade ett djupgående inflytande på rockgitarrens utveckling.
🎙️INFO
Insläpp: 18.00
Konsert: 19.30
Biljetter: www.tickster.com
🎙️OM KAFÉ HIMLAVALVET
Kafé Himlavalvet är en pärla högst uppe i Observatorielunden med fenomenal utsikt över Vasastans plåttak ända bort till Astrid Lindgrens gamla hem (nej, inte i Småland, SÅ bra utsikt är det inte…). Fullständiga rättigheter!
🎙️OM PORTER & THORELLS SYNDROM
Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.
🎙️OM BILJETTKÖP
För samtliga konserter erbjuder vi Ticksters evenemangsförsäkring.
I samverkan med Bilda.
Medlemskap i Stockholms Bluesförening kostar 200 kr per år, familjemedlemskap 300 kr per år. Du blir medlem genom att betala till Plusgiro 86528-7 eller Swisha Stockholms Bluesförening 1230309468 så får du sedan medlemskortet hemskickat. Glöm inte namn, adress och mailadress.
Medlemskapet ger rabatter på våra konserter, medlemsutskick med info om våra konserter m.m. via mail samt tillträde och rösträtt till årsmötet.