Slowman Band på Twang lördag 18 mars!

Slowman Band på Twang lördag 18 mars!

Stockholms Bluesförening presenterar:
⭐‍SLOWMAN BAND
På en av huvudstadens absolut trevligaste och coolaste musikscener är det Stockholms-premiär för Slowman Band’s nya lineup. Grymma Owe Eriksson på bas och sång är med sedan tidigare, trummisen Tompa Björklund är ny i bandet men har massor av rutin från Uppsalas olika musikscener.
Det blir fokus på Slowman’s rötter i bluesrocken. Eget material blandas med klassiker från bland andra Jimi Hendrix och ZZ Top. Kanske lyckas också någon ballad tränga sig in. Det blir varmt, svängigt, svettigt och mycket kärlek. Det vill du inte missa.
Slowman Band
Svante ”Slowman” Törngren, gitarr & sång
Owe Eriksson, bas & sång
Tompa Björklund, trummor.
🎙️INFO
Insläpp: kl 19.00
Konsert: kl 20.00
Biljetter: www.tickster.com
Medlemskap i Stockholms Bluesförening kostar 200 kr per år, familjemedlemskap 300 kr per år. Du blir medlem genom att betala till Plusgiro 86528-7 eller Swisha Stockholms Bluesförening 1230309468 så får du sedan medlemskortet hemskickat. Glöm inte namn, adress och mailadress.
Medlemskapet ger rabatter på våra konserter, medlemsutskick med info om våra konserter m.m. via mail samt tillträde och rösträtt till årsmötet.
🎙️OM TWANG
En unik miljö som i det närmaste kan beskrivas som ett vardagsrum på Södermalm i två våningar där din kompis öppnat gitarrbutik på markplan och scen i källaren. Här finns bar och enklare tilltugg.
🎙️OM PORTER & THORELLS SYNDROM
Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.
🎙️OM BILJETTKÖP
För samtliga konserter erbjuder vi Ticksters evenemangsförsäkring.

Visa mindre
Stockholm

Biljetter

Hitta biljetter