PREMIÄR! SCALATEATERNS KÄLLARE! LÖRDAG 9 MARS T-BEAR & THE DUKES

PREMIÄR! SCALATEATERNS KÄLLARE! LÖRDAG 9 MARS T-BEAR & THE DUKES

Stockholms Bluesförening kan stolt presentera ett av Sveriges bästa bluesband T-Bear & The Dukes. De tillhör eliten och turnerar flitigt i Norge. ”Ett hårt arbetande bluesband från Arvika, Värmland”. Entré 150 dörren, 130 förköp och 100 för medlemmar. Förköp swish 0704915109 eller Plusgiro 86528-7. Vi kan inte garantera att det finns platser kvar att köpa i dörren. Förköp rekommenderas om du vill vara säker på att komma in. Scalateaterns adress är Wallingatan 32-34 nära Norra Bantorget. Vi öppnar ca 20.00. Bandet går på ca 21.00. Mer info kommer.

Soundet för denna kvartett kännetecknas av en stor dos Elgitarr, Hammond B3, Clavinet och Piano, sammansvetsat av ett groovy tight komp. Bandmedlemmarna är Torbjörn Solberg gitarr/sång, Henrik Berg trummor, Fredrik Kaudern bas, Emil Wachenfeldt piano/orgel
Live levererar bandet oftast en hård, explosiv blues men kan också i nästa sekund trollbinda publiken i ett lugnare, mer intensivt och dynamiskt spel.

Marcus Kolberg – NWT skriver om senaste skivan ’Time is a Healer’;
”Låtarna doftar och blänker av krut, cayenne och regnvåt neon, hantverket är utfört med finess och elegans, anslaget är brett men träffbilden är ändå omistligt T-Bear & the Dukes”
Genom åren har bandet spelat på klubbar och festivaler i huvudsak Sverige och Norge men spelar återkommande i de flesta nordiska länderna och delar av Europa. www.tbear.se

Trailer från Skedsmo Bluesklubb, Åmål’s Blues Fest och Katrineholm Jazz och Bluesfestival

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!