ONSDAG 22 SEPTEMBER ”BLUES PÅ LJUSET” SLIP´N SLIDE PÅ NORDENS LJUS

ONSDAG 22 SEPTEMBER ”BLUES PÅ LJUSET” SLIP´N SLIDE PÅ NORDENS LJUS

Premiär för ett nytt samarbete med Kulturföreningen på Nordens Ljus. Pråmen ligger förtöjd vid kajen intill S:t Eriksbron vid Kungsholms strand 125. T-bana Fridhemsplan. OBS: Begränsat antal platser.Musik, soul food &barEntré 150 kr (Nordens Ljus medlemmar går in gratis)Bordsbeställning 08-6114920 www.nordensljus.se
Slip´n Slide
P-O Sjöström sång/slidegitarr
Stefan Andén Victor bas
Michael Johansson trummor
Gäst för kvällen är den fantastiska gitarristen Johan Borgström som är på väg att etablera sig både i Sverige och internationellt. En av våra mest lovande unga bluesmusiker.
Stefan och P-O (dvs Slip och Slide) träffats på olika jamscener i Gamla Stan i Stockholm bestämde de sig för att starta bandet. P-O med bakgrund som frilansmusiker bakom artister och på teatrar och musikaler som även är en av grundarna till Rytmus är sångare och låtskrivare till Slip´n Slide. Under hösten kommer ny originalmusik att släppas på Spotify m.m. Stefan har under många år medverkat i olika band på Stockholms cover-scener. Micke är en av stans mest etablerade bluestrummisar och är även producent för den musik som är på väg att släppas.
Allt från otroligt finstämd instrumentalmusik till tokstollig blues-allsång. ”Party on a Sliding stick!”