Releaseparty med The Lowdown Saints på Skanskvarn lördag 18 september!!!

Releaseparty med The Lowdown Saints på Skanskvarn lördag 18 september!!!

The Lowdown Saints bjuder in till releaseparty för det efterlängtade debutalbumet ”Hit Me Hard”!
Detta sker i Stockholms Bluesförenings regi på Restaurang Skanskvarn (T-bana Gullmarsplan) lördag 18 september.
Insläpp kl 17:00 (Swish/cash/kort).
Notera att det bara är kortbetalning som gäller i restaurangen i övrigt, ingen kontantbetalning. Endast sittande publik men ej bordsservering. Köket är öppet så passa på att äta också!
Entré + Cd – 200 kr
Entré – 150 kr
Entré (SBF medlem) – 120 kr
OBS! Ingen biljettförsäljning eller bordsbokning – först till ”kvarn” gäller.
Show kl 19:00 – 22:00
Kvällen till ära bjuder bandet på fyra av de gästartister som även återfinns på nya albumet – Daniel Kordelius (En av Sveriges farligaste gitarr-rockers känd från b.la ”The Domestic Bumblebees”), Kent Erik Thorvaldsen (Norges tuffaste Oldschool Bluestolkare som till vardags leder bandet ”Jelly Roll Men” med sitt munspel & sång), Fredrik ”Skanky Fred” Karlsson (Den karismatiske frontmannen, gitarristen och podd-personligheten som går från klarhet till klarhet) samt Torbjörn Eliasson (sax & keyboard ekvilibristen från b.la ”The Beat From Palookaville”).
The Lowdown Saints bildades under Corona-året 2020 i Gamla Stan Stockholm där de agerade husband varje vecka under en period då stora delar av Livemusiken låg mer eller mindre nere och detta svetsade dem samman. Ett sound, sväng och en energi uppstod som verkligen gick hem hos publiken!
I början av 2021 gick de in i studio och spelade in debutalbumet ”Hit Me Hard”!
The Lowdown Saints består av;
den rutinerade Bluesmannen Tommy Moberg på Trummor & Sång som ni också hittar i band som Trickbag och The Beat From Palookaville!
Gitarristen som på bara sex år gjort en raketkarriär och som nu tillhör en av dom vassaste vi har i Sverige – Hannes Mellberg!
På gitarr nr 2 hittar vi ynglingen som redan hunnit med att bo och spela i Nashville USA och som kommit fram genom Stockholms jam-scen – Felix Matthiessen!
Yngst i bandet på ståbasen hittar vi Karl Ivert som på kort tid gjort sig ett namn genom moget spel och stor musikalitet, detta har gjort att han anlitas även av andra akter som exempelvis Lisa Lystam Family Band & Charlie Jiverud Band m.m!
VÄLKOMNA!!!